Elsenhove

Vanaf eind 2015 is het Groene Avontuur niet meer actief op Elsenhove. Wel kunnen wij de activiteiten die wij op Elsenhove hebben aangeboden verzorgen op andere locaties. 

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen via ons contactformulier 

Het Groene Avontuur op Elsenhove in 2014

Ook dit jaar verzorgen wij weer een aantal natuurevenementen op Elsenhove: zodra de data bekend zijn zullen wij die publiceren. Houd ook de elsenhove website (http://www.elsenhove.nl/) in de gaten!

 

 

Een vliegende start van 2011 voor het Groene Avontuur op Elsenhove

Ook dit jaar is er veel animo voor onze kinderfeestjes. 

De agenda begint inmiddels aardig vol te lopen en daarom hebben wij momenteel pas vanaf september weer plaats!!!! Heb je nog interesse wees er dan op tijd bij want we hebben maar een beperkt aantal data beschikbaar.

Na een geslaagde middag op 22 mei jl. organiseren wij op 26 juni weer een leuke gratis kinderactiviteit op Elsenhove. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, houd voor meer informatie onze site en de site van Elsenhove in de gaten.

Wij hopen dat wij jullie in 2011 weer op Speelboerderij Elsenhove ontmoeten! 

Kom jij op Elsenhove Groene Avonturen beleven?

Vanaf het voorjaar van 2010 organiseren wij verjaardagspartijtjes op en rond speelboerderij Elsenhove (www.elsenhove.nl), gelegen in recreatiegebied Amstelland, aan de rand van Amstelveen.

De kinderfeestjes in het kort

Onder begeleiding gaan de kinderen aan de slag op de boerderij en/of in de natuur rondom Elsenhove. Voor de feestjes kan gekozen worden uit verschillende thema’s. Op die manier proberen we elk feestje zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen en de leeftijd van de kinderen, het jaargetijde en de weersomstandigheden. De verjaardagspartijtjes kunnen worden geboekt op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30/16.00 uur of van 14.30 tot 16.00/16.30 uur.

U kunt een verjaardagspartijtje boeken door het contactformulier op onze site in te vullen. Vult u dan bij de opmerkingen in dat het gaat om een verjaardagspartijtje op Elsenhove. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op 06-15001195 (Anneke Groen) of 06-42851786 (Christel Otto).

 

De duur van het feestje is anderhalf uur voor kinderen tot en met 6 jaar en twee uur voor kinderen van 7 jaar en ouder. Na afloop van het feestje is er vanzelfsprekend nog de mogelijkheid om op eigen gelegenheid rond te kijken op de kinderboerderij of stoom af te blazen in de speeltuin. Voorafgaand aan het feestje is er de mogelijkheid om (zelfmeegebrachte) taart te eten en cadeautjes uit te pakken. Daarna gaan we aan de slag!

Wat gaan we doen op en rond Elsenhove?

Dat hangt af van het gekozen thema!

Enkele voorbeelden :

-          Een dag op de boerderij: Wat komt er allemaal kijken bij het verzorgen van de dieren op de boerderij? Daar ga je zelf mee aan de slag. Natuurlijk kan er ook met een dier worden geknuffeld!

-          Een Dieren/Natuurspeurtocht: Een spannende zoektocht op de kinderboerderij en in de natuur rondom Elsenhove.

-          Een Kriebelbeestjes feestje: We gaan insecten bekijken, zelf op insectenspeurtocht en een insect knutselen.

-          Op avontuur met Gerrit de Geelgerande Watertor: we gaan in de sloot op zoek naar insecten, kikkers en visje. En wat zwemt er eigenlijk nog meer rond in een sloot? Dat gaan we eens van dichtbij bekijken!

-          Een Smulfeestje: Een smakelijke ontdekkingstocht. Wat wordt er allemaal gemaakt met ingrediënten van de boerderij? Daar gaan we zelf mee aan de slag!

Wat kost een verjaardagspartijtje?

Het tarief voor de verjaardagspartijtjes voor kinderen tot en met 6 jaar bedraagt € 90,00 (exclusief btw),tot en met acht kinderen. Voor elk extra kind betaalt u € 9,00 meer (ook exclusief btw).  Maximaal kunnen 12 kinderen aan het partijtje deelnemen.

Voor de kinderen van 7 jaar en ouder duurt het partijtje twee uur en bedraagt het tarief € 100,00 (exclusief btw) voor een groep tot en met acht kinderen. Voor elk extra kind betaalt u € 10,00 meer (exclusief btw). Ook hier kunnen maximaal 12 kinderen aan het feestje deelnemen.

Bij de feestjes is ranja, chips en een ijsje voor de kinderen inbegrepen en is er een klein cadeautje voor de jarige. Ook krijgen alle kinderen na afloop een mooi diploma. Andere versnaperingen, zoals taart, kunt u zelf meenemen.

U kunt gebruik maken van deze arrangementen als u donateur bent van Elsenhove. Indien u nog geen donateur bent kunt u dat voor een bijdrage van minimaal 10,00 per jaar worden. U ontvangt dan ongeveer 3 x per jaar een Elsenhove nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van nieuwtjes op de speelboerderij. Als dank voor uw donatie ontvangt u bovendien een Elsenhove lammetje. Het inschrijfformulier vindt u op de site van Elsenhove (www.elsenhove.nl).

Indien u hebt gereserveerd en het feest niet door kan gaan willen wij dat graag zo snel mogelijk weten. Als u een verjaardagspartijtje reserveert, betekent dit dat wij e.e.a. regelen voor uw kind en dat er op deze tijd geen andere partijtjes geboekt kunnen worden. Bij annulering tot en met 15 dagen voorafgaand aan de dag van het partijtje zijn er geen kosten. Daarna is 50% van het vaste bedrag tot en met 8 kinderen verschuldigd.

Mocht u op de dag zelf afzeggen of vergeten af te zeggen, dan is het volledig afgesproken bedrag verschuldigd. In geval van niet tijdige annulering krijgt u een factuur thuisgestuurd. Annuleren is alleen mogelijk via e-mail.

Tot slot

Tot slot vragen wij u vriendelijk om de huisregels op Elsenhove in acht te nemen:

- Alcoholische dranken zijn niet toegestaan op het terrein

- Roken in gebouwen is niet toegestaan.

- De dieren op Elsenhove mogen niet meer gevoerd worden, omdat dit regelmatig problemen veroorzaakt. Dieren worden vervelend en opdringerig en kunnen ziek worden van te veel of van het verkeerde voer. Tijdens een feestje is het overigens wel mogelijk op bepaalde dieren onder begeleiding te voeren.

- U wordt verzocht alle rommel in de daarvoor bestemde vuilnisbakken te doen en Elsenhove netjes achter te laten.

- Wilt u er svp rekening mee houden dat de boerderij om precies 17.00 uur de hekken sluit.

Heel veel plezier met het verjaardagspartijtje!

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines