Leskisten

Koffers vol Natuuravonturen!!!

Wij verhuren leskisten met materialen/werkbladen en een leshandleiding. Aan de hand van een verhaal en een aantal boeiende materialen (dit kan een schedel, een schelp, een filmfragment of een kaart zijn, maar ook een GPS-apparaat, een fototoestel of een microscoop) worden een aantal natuuronderwerpen behandeld. Op dit moment bieden wij de volgende leskist aan:

De Insecten- en Spinnensafari

Deze les gaat over kleine beestjes om je heen. Wat is een insect en wat is een spin? Dat gaan we zelf onderzoeken! En dit kan natuurlijk niet als je op je stoel blijft zitten! We gaan proefjes doen en een spannend spel. Bovendien gaan we in de buurt op onderzoek uit of bouwen we zelf een insectenhotel.

Deze leskist is er in twee versies, voor de onderbouw en de bovenbouw.

De kisten worden door ons aan school geleverd en ook weer opgehaald. Voor meer informatie over de lessen en de inhoud van de kisten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer leskisten zijn in ontwikkeling. Wij bieden bovendien ook de mogelijkheid om de kisten te kopen. Indien gewenst ontwerpen wij voor uw school een natuurleskist op maat, bijvoorbeeld met een project gericht op de natuur in de directe schoolomgeving. 

Voor wie : Leerlingen van basisscholen
Kosten : Op aanvraag

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines